Servicii de transport marfă în regim exclusiv

Transport rutier de marfă în condiții stricte de siguranță

Pentru realizarea serviciilor de transport rutier de marfă în regim exclusiv utilizăm flota proprie de vehicule ROTRANS. Astfel, garantăm siguranță, fiabilitate și punctualitate. Fiecare transport în regim exclusiv se efectuează cu camioane sau sprintere care asigură protecție împotriva efectelor externe negative în orice condiții climatice. Diversitatea flotei de vehicule ROTRANS permite clienților să selecteze cele mai potrivite opțiuni, ținând cont de natura încărcăturii și de cerințele pentru operațiunile de încărcare și descărcare.

Capacitatea de transport

Autoutilitarele noastre permit aranjarea compactă a mărfurilor pe mai multe niveluri, existând posibilitatea de a transporta peste 30 de europaleți și mărfuri voluminoase. Asigurăm protecție maximă a încărcăturii împotriva impactului.

Care sunt beneficiile clienților ROTRANS?

ROTRANS SRL operează pe piață internațională de logistică de mai bine de 20 de ani. În consecință, clienții vor primi propuneri specifice industriei care respectă legislația țărilor de tranzit. Datorită echipei noastre alcătuită din șoferi cu experiență, asigurăm un nivel ridicat de siguranță a livrărilor.

Flotă proprie

Compania noastră deține propriul parc auto prin care garatăm un nivel ridicat de servicii și răspundere.

Opțiuni personalizate

Asigurăm clienții de o abordare integrată a organizării transportului internațional de mărfuri în regim exclusiv, inclusiv servicii complete de proceduri vamale.

Punctualitate

Echipa noastră de șoferi certificați deține toate licențele de transport necesare, care permit livrarea mărfii în regim de tranzit vamal, reducând astfel timpul de tranzit.

Acoperire amplă

Furnizăm servicii de transport rutier internațional de mărfă tur-retur în România, Germania, Olanda și Belgia.
Call Now Button