Servicii de transport marfă în regim de grupaj

Tipuri de marfă pentru transport în regim de grupaj

Transportul de mărfuri în regim de grupaj se referă la gruparea mai multor loturi de mărfuri comandate de diferiți expeditori într-un singur vehicul. Această metodă de livrarea permite trimiterea unei cantități mici de mărfuri la un preț adecvat, deoarece costul livrării este împărțit cu ceilalți clienți care au solicitat serviciul de transport în regim de grupaj. Transportul de mărfuri prin metoda grupajului presupune plata doar pentru spațiul efectiv ocupat.

Eficientizarea costurilor de livrare

Clienții companiei de transport internațional ROTRANS SRL primec o gamă largă de servicii de transport și logistică care sprijină gruparea mărfurilor, adică transportul bunurilor mai multor clienți combinate într-un singur lot. Deoarece expeditorii împart costurile de transport, clienții ROTRANS economisesc costurile nete și utilizarea spațiului prin consolidarea mărfurilor.

Servicii complete de transport în regim de grupaj

Înainte de a determina condițiile specifice de livrare și prețurile serviciilor, echipa noastră evaluează tipul și dimensiunile încărcăturii, timpul necesar de tranzit, posibilitățile de depozitare, locurile exacte de încărcare și descărcare, cerințele vamale și documentația necesară pentru încărcătură.
Call Now Button